Uitstekende prestaties van de Athletics Club Llebeig Xàbia in de Volta a peu de Pego

Mei 05 van 2015 - 12: 45

De Llebeig Athletics Club schitterde opnieuw met zijn eigen licht in de "XXXIII Volta a Peu a Pego", Zesde scoretest voor de"Circuit naar Peu Marina Alta". De test was erg moeilijk voor de meer dan 1.200-deelnemers die, naast een route van 10 Km., De uitzondering van de sterke hitte hadden.

Mª Isabel Ferrer en Juanjo Vallés in Pego

Met een temperatuur die de 30-graden afremde, namen ze de uitgang van de koningentest met een vertraging van een half uur die alle deelnemers op prijs stelden. Bij mannen was de winnaar van de race, Sam Valgaeren, atleet die niet gebruikelijk is in dit soort tests. Zijn doelrecord was 32: 38. De tweede plaats was voor Felix Pont en de derde was Juan Antonio Fernández. Het beste van de Javiense-club was José Manuel García dat was de vierde.

Bij vrouwen, Mª Isabel Ferrer is nog steeds de beste, gewonnen met volledige autoriteit en blijft ongeslagen in het Circuit. Zijn tijd in doel was 39: 59. De tweede plaats was voor, Mónica Mahiques en de derde plaats was voor een andere Javiense, Irene Bolufer.

Naast deze atleten namen ze ook het podium, Carmen Bolufer welke de eerste was in Juvenile en in deze categorie was Nizar Lakhifi de tweede. Ignacio Cardona hij was de beste in veteranen A en Victor Fernandez zat in veteranen B.

In de races van de lagere categorieën was er ook een grote protagonist van de kinderen van de school van Llebeig. Aina Olivares won in Barrufets, David Fornés werd derde in Pre-Benjamín, Melany Giraldo werd derde in Benjamín.

In de categorie Benjamin was de beste Jesús Benavent zijn metgezel Llebeig, Carlos Gonzalez de tweede. Carme Espinós was derde in Alevín, terwijl María Colomer derde werd in Infantil.