Verslaan voor de Joventut Xàbia Alevín Femenino tegen de jezuïet Elche (19-28)

15 maart 2014 - 00: 00

De meisjes bakken de Joventut Xàbia viel naar de Jesuitinas Elche door 19 naar 28 in een clash gespeeld in de Het paviljoen van Miguel Buigues.

De Javienses speelden een goede wedstrijd ondanks de nederlaag, wat aantoont dat hun progressie op schema ligt. Betwisten van jou tot de wedstrijden tegen tegenstanders met meer fysieke macht.

De wedstrijd begon met een geweldige houding van de lokale bevolking, die het gevecht niet toeliet om tweede schietopties aan hun rivalen toe te staan. Aan het einde van de 5-6-ruimte voor bezoekers.

In het tweede kwartaal vielen die van Jávea in slaap en konden in deze periode geen enkel punt scoren, wat uiteindelijk in zo'n goede match definitief zou zijn. Met een deel van 0-6 weerspiegelde de globale score 5 tot 12 gunstig voor de ilicitanas.

Ondanks de inspanning van Joventut Xàbia konden ze na een botsing niet dichter bij het ronde bord komen. De wedstrijd werd geëvenaard zonder dat een van de twee kanshebbers twee manden op een rij kreeg. Het gedeeltelijke gedeelte in het derde en vierde kwart was gekoppeld aan 9, waardoor de score in 14-21 werd achtergelaten.

In de laatste twee perioden hebben de lokale bevolking alles geprobeerd, maar ondanks het feit dat ze veel vrije worpen hadden afgedwongen, belette hun gebrek aan succes hen hun rivaal te naderen. Het deel van de laatste minuten was 5-7, waardoor het uiteindelijke resultaat in de 19-28 gunstig was voor de bezoekers.

Ondanks alle felicitaties aan de spelers voor hun inzet en enthousiasme, en feliciteer Alexia, speler die debuteerde met Joventut Xàbia, die het team toestaat om 11-spelers te hebben, een groot succes omdat ze aan het begin van het seizoen alleen telden met 7.