Zoek

Versla 'in extremis' van de senioren van CB Joventut Xàbia tegen Dénia Básquet

November 25 van 2019 - 15: 45

Het senior team van CB Joventut Xàbia Hij ontving in zijn paviljoen, bij Miguel Buigues Andrés, zijn buurman, de Dénia Basketball Club, in een zeer nauwe wedstrijd die viel van de goede kant voor 3-punten, 60 naar 63.

De game was vol emotie. Het eerste deel werd duidelijk gedomineerd door het team van Juan Luis Pérez, wetende hoe de tegenaanvallen van zijn rivaal te stoppen en geduldig te zijn tegen zijn statische verdediging, altijd op zoek naar de beste optie. Dit bracht hen tot rust met zeven voordeelpunten, 29-36.

In het tweede deel verhoogde het groenachtige team zijn slagingspercentage van triple en de vrije worplijn, wat de bezoekers veel ingewikkelder maakte. De score werd gelijkgemaakt en binnen een paar minuten vol emotie ingevoerd.

De laatste minuten van de vergadering hadden minimale voordelen voor beide teams. Een driehonkslag mislukt door het huis in de afwezigheid van zes seconden gaf ze een verdiende en werkte triomf voor de meisjes van Dénia Basketball, waarvan ze een fundamenteel onderdeel waren, vier junior spelers, waarvan twee, Vera en Lucia, debuteerden in de senior categorie.