Zoek

Nederlaag van CD Jávea tegen Racing Benidorm (0-2)

April 19 van 2021 - 11: 54

Twee doelpunten van Penalty Piggy geven de overwinning aan Racing Benidorm in het Camp Municipal d'Esports de Xàbia. Dat was het resultaat van de wedstrijd die gisteren zondag plaatsvond, de CD Jávea​ Een nederlaag voor de lokale bevolking die hen wegneemt van hun seizoensdoel. De lokale bevolking domineerde tijdens de tweede helft en kreeg verschillende scoringskansen in de wedstrijd, maar het geluk was niet aan hun kant.

De 0-1 kwam in de 36e minuut toen Aldo de bal naar een hoekschop afbuigde en een strafschop kreeg. Het tweede doelpunt van de middag was in de laatste minuten van de wedstrijd. De rojiblancos probeerden de wedstrijd gelijk te trekken, maar dat lukte niet. De volgende wedstrijd is aanstaande woensdag tegen de Ports.