Duidelijke nederlaag van Villa Blanca-CH Xàbia tegen CB Elda (17-29)

November 02 van 2018 - 06: 59

Kon niet zijn en de jeugd van Villa Blanca-C Handbol Xàbia moest zich overgeven aan de superioriteit van het team van CB Elda, het team dat duidelijk de overwinning behaalde met 17 naar 29.

De rivaal van de xabieras is een formatie vol spelers die meestal deel uitmaken van het Valenciaanse team, sommige zelfs internationaal. Ze zijn een van de leidende teams op het gebied van nationaal handbal.

De meisjes die hij rent Pep Iron ze stonden tegenover hen, zeer de moeite waard, vooral in de eerste vijfentwintig minuten van de wedstrijd, op dat moment wees de marker een 8 naar 9.

In het laatste deel van de eerste helft, veranderden de bezoekers hun verdediging in 6-0 en dit blokkeerde de aanval van de xabieras, die opnieuw en opnieuw neerstortte voor de tegenoverliggende verdedigingsmuur. Het niet kunnen verbinden met de tweedelijns spelers zorgde ervoor dat ze gebruik maakten van externe worpen die geen goede resultaten opleverden. Bij de pauze arriveerde het 9-scorebord bij 13.

Tot de krachten weerstonden

Het tweede deel volgde met dezelfde toon als de eerste, de bezoekers met een zeer sterke verdediging en de lokale bevolking met een veel kortere bank, hielden het resultaat totdat de fysieke conditie hen niet langer toestond de tegenaanvallen te stoppen en het eindresultaat achter te laten in een wis 17-29.

Het meest interessante is dat er in elke game een verbetering is in het begrip tussen de nieuwe spelers van dit team, dus we zijn er zeker van dat ze veel vreugde zullen geven naarmate de comxicotetie vordert.