Zoek

Goede dag voor de jongen van de CB Joventut Xàbia

01 december 2017 - 11: 33

De dag voor de thuisteams van CB Joventut Xàbia Het was vrij positief om de twee overwinningen geoogst door de Alevins te benadrukken.

Benjamín

Dit team, dat draait Toni Díaz, leed zijn tweede opeenvolgende verlies toen het door 60 naar 20 viel voor Dénia Básquet. Het was een meer gelijke wedstrijd, waarop het scorebord wees, hoewel de Xabieros alles plaatsten, ze geen manier vonden om het hoge scorende succes van het team dat de comxicotetie leidt te stoppen.

jongeren

Het gemengde team speelde een spannende en tegelijkertijd een spectaculaire ontmoeting in Xàbia, waar ze CB Ifach Calpe versloeg met 38 naar 25. De wedstrijd begon op een onverslaanbare manier aan de lokale kant en maakte een dringende verdediging na de mand die het Calpe-team verdronk. Hieraan werd het succes in het externe shot gedurende het eerste deel toegevoegd. Dat is de reden waarom de pauze kwam met verdinegra voordeel met een duidelijke 22-10.

In de volgende kwartalen werd het voordeel behouden door de laatste in te voeren met 10-punten omhoog. De calpinos reageerden maar in het laatste deel van de botsing leverde een nieuw duwtje in het veld hun eerste league-overwinning op.

Van zijn kant, het mannelijke team dat loopt Oscar Butler werd opgelegd aan Dénia Básquet door 60 aan 54. Een triomf die hen op de tweede plaats in het klassement plaatst. Het was een goede match met veel gelijkheid in alle kamers, in feite kwam het tot rust met voordeel Xabiera, 26 naar 25.

De terugkeer naar de baan was verwoestend aan de kant van de Xabieros, die met een geweldige game de bezoekers dismasted, een gedeeltelijke overname kreeg van 16 naar 4, en zo de sleutel was tot de uiteindelijke overwinning. In het volgende kwartaal gaven de dianenses de gedeeltelijke terug met een 2 naar 13, waardoor een marker 44 werd overgezet naar 42. In het laatste kwartaal verlieten ze het huis beter dan alleen de overwinning van 60 op 54.

Zuigeling

In deze categorie hadden de Xabieros-teams een gemengd geluk, verloor het gemixte team van CB Ifach Calpe van 27 aan 62. Het team van Xàbia had geen goede dag en dat is, voordat een tegenstander die de leider is, duur. Het begin van de set Miriam Monfort het was goed, maar beetje bij beetje nam zijn verdedigende capaciteit af, dus de Calpinos profiteerden van een opening in het scorebord. De Xabieros zijn een groep met een ruime marge voor verbetering en zullen deze in komende wedstrijden kunnen demonstreren.

Het goede nieuws kwam van de hand van het herenteam dat CB Tavernes van 61 versloeg naar 21. Onbetwistbare overwinning voor het team dat het duo leidt, Óscar Mayordomo en Gary Stich. Een triomf gebaseerd op een geweldige verdediging die de Valencianen verdronken en gemakkelijke manden voor de Xabieros toestond. Na rust werd de wedstrijd bijna gewonnen toen het scorebord een 34 naar 7 wees.

Weinigen veranderden in de volgende ruimtes waar de superioriteit xabiera werd getoond op het speelveld.

cadet

Het was geen goede week voor de cadetten onder leiding van Gary Stich en Andrea Valero. In hun eerste game vielen ze naar CB Ifach Calpe door 70 naar 61. Het was een vreemde game met genoeg wisselingen op het scorebord. Ze begonnen betere calpinas, maar de xabieras speelden voor de pauze hun beste minuten en bereikten de helft van de wedstrijd met 31-voordeel voor 36.

Bij de hervatting vergaten de xabieras de goede dingen gedaan en pasten een deel van de moeilijkheid die de sleutel was tot hun nederlaag. De Calpe onderschreven een gedeeltelijke 24 8 die een zeer gecompliceerde overwinning achterliet. In het laatste kwartaal keerden opnieuw de groen-zwarten terug naar het pad van goed spel en sneden ze een gat dat zo breed was dat het hen zonder troefopties liet zitten.

In hun tweede wedstrijd gespeeld in minder dan 24 uur verloren ze van CB Tavernes door 43 aan 44. De xabieras hadden de optie van de overwinning met een schot van onder de basket in de laatste seconde van de wedstrijd, maar de scheidsrechter wees niet op het punt om hun criteria gedurende de wedstrijd niet te veranderen. Een collegiaal die een betreurenswaardige prestatie voltooide die zonder prijs verliet aan die van Xàbia.

De wedstrijd was heel gelijk tijdens de eerste helft, met wisselingen in de score om de pauze te bereiken met een gelijkspel naar 19. Bij de hervatting ging de balans op het parcours door ondanks een gedeeltelijke arbitrage, die eindigde met dat gemis in de laatste seconde dat niet werd aangegeven.