Alicia Margalejo, kampioen autonome bergmarathon

03 september 2019 - 08: 53

Zondag vond het Autonomous Championship van de modaliteit plaats Bike Marathon in de stad Ibi in Alicante Bike Xtrem speelgoed.

De plaatselijke Cycling Club bereidde een route van 74 kilometer voor met 2200 meter positieve helling, gekenmerkt door een eerste klim per baan om de groep te verlengen. Vervolgens zouden de motorrijders genieten van technische en stenige afdalingen en klimmen langs paden rond de haven van Carrasqueta.

Alicia Margalejo Hij pakte de overwinning in de dames die als eerste over de finish kwamen na een race van minder naar meer, jagend op zijn rivalen volgens het verstrijken van de kilometers. Op deze manier draagt ​​Xàbia de kostbare trui van de senyera tijdens het volgende seizoen in de marathon-modus.

In de Elite-categorie kwamen de gebroeders Moll, zowel Ade als Saoro, ambitieus naar buiten en probeerden de groep tijdens de eerste klim te spannen. Naarmate de tijd verstreek, kreeg elke loper Ade de zilveren medaille en kwalificeerde Saoro zich in de zevende positie.

Uiteindelijk maakte Àlex Seguí een constante carrière binnen de 40 Master-categorie en eindigde op de elfde plaats.

Volgende week, Alicia Margalejo, geselecteerd om de Valenciaanse Gemeenschap te vertegenwoordigen en Ade speelt de Marathon National in Cazorla.