Ade Moll, absolute leider van de 'Superprestigio' en Alicia Margalejo derde vrouwelijke absolute kwalificatie

28 juni 2019 - 09: 14

De Navarrese stad Estella / Lizarra heeft de laatste hand gelegd aan de Superprestigio, een UCI C2-evenement, met een harde en veeleisende lay-out zowel fysiek als technisch, maakte lopers en hardlopers om zichzelf maximaal te persen, wat het ongemak van hoge temperaturen toevoegt.

El MTB Superprestigio Het had vier afspraken (Cofrentes, Arnedo, Tibi en Estella), met de nadruk op het hoge niveau van deelnemers van nationaal en internationaal karakter, evenals zeer authentieke circuits mountainbike.

De eerste racemanga had de deelname van Alicia Margalejo bij vrouwen, Dani Cepa en Àlex Seguí in de categorie Máster40 en bij de Cadets was Dani Cepa Jr.

Alicia, na een conservatieve start, beklom posities om als negende over de finish te komen en zo het brons veilig te stellen in het algemene klassement van Superprestigio-vrouwen.

In Máster40 was Dani te allen tijde vooraan en kon hij naar de derde doos van het podium klimmen. Van zijn kant bleef Àlex constant tijdens de race en werd hij vijftiende. Ten slotte eindigde Dani Jr, die wennen aan de wisseling van categorie naar Cadets, als vijftiende.

De gebroeders Moll, Ade en Saoro zouden om 12.00 uur beginnen, en Tomás Miralles in Elite / Sub23 categorie.
Aldus Ade Moll Hij begon als de leider van het kampioenschap en verre van geïntimideerd doorkruiste hij de finish op de vierde plaats en behaalde de overwinning in het algemeen klassement van de klasse.

Saoro kreeg van zijn kant een verdienstelijke dertiende positie, zowel in de race als in het algemeen, ondanks het missen van een date.

Onder de Sub23-rijders eindigde Tomás Miralles, blij met de sensaties, op de elfde positie in Estella.

Over een paar weken, Ade en Saoro Moll ze nemen de uitgang naar binnen World Cup van Andorra met de beste rijders van de internationale Cross Country-scene.