William Aveiro i Cristina Bonacina triomfadors a la 'Granadella Trail'

03 de febrer de 2020 - 12: 56

Els grans triomfadors de la "Granadella Trail” que va van tindre lloc a Xàbia aquest diumenge passat van ser: William Aveiro, en homes i Cristina Bonacina, en dones.

En un matí espectacular amb un sol radiant i una temperatura idònia es va donar la eixida des del parc Pinosol a la prova que va travessar senders i paratges idíl·lics per als participants.

El control de la prova va ser per a William Aveiro, que no va van tindre rival i va marcar un ritme impossible de seguir per a la resta de participants. Aquest atleta pertanyent a l'Ibiza Trail va arribar a la línia de meta amb un temps de 1:26.23. La segona plaça va ser per a Víctor Valldecabres, del CD Enesport, el registre del qual va ser de 1:32.40. El tercer lloc al podi va ser per a Llorenç Monserrat, de l'Entrena Benissa, que va acabar la cursa amb una marca d'1:33.43.

La primera de les dones a creuar l'arc de meta va ser Cristina Bonacina, del Saladar Hotel, amb un temps de 1. La segona de les participants a arribar a meta va ser Roser Nicolau, de l'Aper Alcoi, amb una marca de 53.27. La tercera a meta i primera atleta local va ser Lisa Childs del Club Atletisme Llebeig Xàbia, Amb un temps de 2: 02.01.

Significar que l'organització va estar a nivell de l'esdeveniment, va saber van tindre cura de tots els detalls evitant que hi hagués algun problema. Tots els participants van lloar la bona feina del Club Atletisme Llebeig Xàbia.

Destacar la primera plaça obtinguda per Ana Bisquert, a la categoria Promeses, que va acabar la prova amb un temps de 2.06.27, una gran marca per a l'atleta del Club Atletisme Llebeig Xàbia. També assenyalar el quart lloc en sènior femení aconseguit per Clara Juan, que va acabar la carrera amb un temps de 2.

El millor dels atletes locals va ser Julio Almazán que va arribar a meta a 1:47.25. El temps d'altres atletes del CA Llebeig Xàbia van ser els següents: