Victòria treballada des de la defensa per al Vila Blanca-CH Xàbia davant el CB Elx B (25-24)

09 d'octubre de 2018 - 07: 59

El conjunt juvenil femení Vila Blanca-CH Xàbia va aconseguir la segona victòria a la Lliga a l'imposar-se al partit disputat al pavelló Miquel Buigues de Xàbia, a el CB Elx 'B'por 25 a 24.

Les locals, que dirigeix Pep Ferro, Van aconseguir la seua segona victòria davant un rival que no li va posar les coses senzilles. Aquest nou grup de jugadores van posar durant moltes fases del partit, falta de conjunció. En aquest haurà de treballar intensament el tècnic, tot i que les noies han deixat clar que tenen un gran marge de millora.

Partit molt igualat

En aquest xoc, cap dels dos equips va aconseguir imposar la seua llei, els avantatges van ser curtes. Les visitants van aprofitar els errors de les locals pel que fa a pèrdues de pilota de les que van treure profit en atac. La bona defensa de les locals va impedir que les il·licitanes s'anessin en el marcador. Al descans es va arribar amb el marcador de 13 a 12.

La segona part va començar igual que la primera, amb alternances en el marcador fins al minut 24, que les il·licitanes van marxar amb un clar 21-24, que semblava definitiu. Llavors va ser quan va arribar la reacció de les locals que van posar molta intensitat en el seu joc, van defensar amb molta agressivitat i això va fer que les visitants no marquessin més gols. L'encert en els atacs finals va propiciar el triomf final per un sol gol, 25 a 24.

Fitxa Tècnica

Vila Blanca-CH Xàbia: Claudia, Pérez, Adriana, Duna (5), Jessica, Alana (8), Cruañes, Morales (3), Ferro (8) i Lydia (1).

CB Elx: Lledó, Bolaños (2), Llosa (9), Sofia (1), Paula (2), Utiel (3), Carrión (4), Hurtado, Pastor (3), Natalia i Elena.

àrbitre: Ribes Ribes.