Victòria per a les cadets i derrota per a les infantils del Club Handbol Xàbia

03 d'octubre de 2018 - 11: 26

Bon inici de lliga per a les cadets del Club Handbol Xàbia que van vèncer a la pista del Vila Blanca Altea per 22 a 27.

Un partit amb dues cares molt diferents. Les noies de Pep Ferro començar jugant a ratxes, perdent tota la primera part. Les locals, més tranquil·les, van saber atacar bé la defensa contrària i van manar en el marcador, tot i que amb rendes que no van superar els dos gols. Amb el 12 a 10 es van retirar als vestidors.

A la segona meitat, les xabieras van canviar la seua actitud, van defensar amb més agressivitat aconseguint fer que les locals no tinguessin un índex d'encert tan alt. En atac, el joc va créixer en col·lectivitat, es va moure la pilota de costat a costat per posteriorment escollir bones opcions o bé de penetració o amb una millor selecció de llançament.

Es va aconseguir empatar el partit i distanciar-se en el marcador guanyant finalment per una renda de cinc gols. Al final, el marcador va ser de 22 a 27, el que fa pensar que aquest jove grup té molt marge de millora, i esperem que a mesura que avanci la competició es pugui arribar al nivell esperat.

Derrota a Elx per les infantils

Mal inici de temporada per les noies del conjunt infantil del Club Handbol Xàbia que, en la seua visita a Elx, van caure per 21 a 16.

Les xabieras es van veure sorpreses per una defensa molt pressionant, cosa que va provocar gran nerviosisme i moltes pèrdues de pilota que van aprofitar les il·licitanes per aconseguir les primeres distàncies en el marcador, arribant al final de la primera part amb un clar 16-9.

El descans va servir per controlar els nervis i es va començar a jugar molt millor, encara que sense arribar al nivell esperat, es va aconseguir guanyar el parcial de la segona part, deixant el marcador en un 21-16.

Aquesta lliga autonòmica serà dura per a les xabieras, però aconseguiran millorar durant la temporada amb total seguretat, jugant contra els millors equips de la comunitat.