Victòria per a l'equip infantil del CH Xàbia que continua liderant la classificació provincial

23 de gener de 2023 - 12: 44

L'equip Infantil Femení del Club Handbol Xàbia va disputar, aquest cap de setmana passat, el seu tercer partit de la fase decisiva del Campionat de Lliga Provincial. Les de Xàbia van jugar contra l'Atticogo BM Elx Promeses i van aconseguir la victòria després de deixar el marcador 9 a 25. Aquesta victòria va ser molt important per a les de Xàbia, ja que les manté a la primera posició de la taula.

Pel que fa al partit, la primera part va estar predominada per una defensa molt bona que va ser decisiva en el desenvolupament del partit i per un atac en què es van crear situacions clares de gol per part de les visitants, deixant el resultat al descans en una clariana 2-14 sentenciant el partit a favor del Xàbia.

La segona part va servir per ampliar un poc la diferència i fer proves de cara als propers partits. El cap de setmana que ve, les noies del CH Xàbia es desplaçaran a Benidorm.