Victòria del Independent d'Alacant davant el CD Xàbia en un partit brusc i amb expulsions

15 d'agost de 2019 - 08: 55

Important test per als dos equips que militen a la Preferent. Es presumia un partit intens amb dos equips que han d'estar a la part alta en els seus respectius grups. Només començar van marcar els visitants en un perfecte cop franc llançat per Adrián, que després de pegar al pal es va colar a la porteria d'Edu.

La resposta local va arribar uns minuts més tard en un penal que li fan a Panucci i el llança de tir ras Guerrero a la xarxa. A partir de l'empat van venir les ocasions locals en els peus de Panucci que sol davant Soto va llançar la pilota per sobre del travesser. Abans també va van tindre la seua ocasió el davanter denier en una pilota que va recollir al centre del camp i va llançar a porteria però el seu xut va eixir per sobre del travesser.

En aquesta primera part, les ocasions van ser per als locals però en la vesprada nit d'ahir no van estar encertats. A la segona part, l'equip va estar format pels mateixos protagonistes. Cal destacar el gol de la victòria visitant en un rebot que li pega a Cristian i es cola junt al pal. En aquesta continuació, els locals amb prou feines creaven perill, el tècnic local va realitzar tres canvis però no van millorar el joc. En els últims minuts van arribar els cops de peu i el joc brusc i fins a tres jugadors van ser expulsats per l'àrbitre Ripoll.

El proper partit de pretemporada dels locals serà dissabte que ve davant el Atzeneta de Tercera Divisió a la Vall d'Albaida.

alineacions

CDJávea: Edu, Ayoze, Marc, Paolo, Renzo, Pau, Molina, Panucci, Alvarito, Álvaro i Guerrero, també van jugar Josep, Cristian, Roberto i César.

Independent d'Alacant: Soto, Gomis, Tast, Tomàs, Conesa, Adrián, Selva, Fede, Jonatan, Jeffrei i Segarra, també van jugar València, Manu, Ripoll, Fran, Samu, Llacuna i Lolo.

Àrbitres. Ripoll, Montoro i Miguel Esteve.

gols. 0-1. Adrián, minut 2. 1-1. Guerrero, minut 18. 1-2. Cristian en pròpia porta, minut 63.