Victòria de Moha Rida a la 'VIII Cursa Popular a Beniarjó'

27 de novembre de 2018 - 16: 01

Gran triomf de Moha Rida Younes, l'atleta del Club Atletisme Llebeig Xàbia, a la VIII Cursa Popular a Beniarjó. Una competició enquadrada dins el III Circuit Safor Valldigna de carreres populars.

Sobre un traçat de 8.000 metres, es va veure i viure una gran carrera, en la qual hi havia un alt nivell en la qualitat dels participants. Des dels primers metres es va crear un xicotet grup on van circular els atletes més poderosos de la prova. Dos amics que comparteixen entrenador i entrenaments, Moha Rida Younes i Juanra Pous davant homes del Club Delikia la Safor.

La cursa va caure de la banda de l'atleta xabiero, ja que va saber atacar en el moment just i va aconseguir entrar a meta amb prou feines uns metres d'avantatge. El temps de el vencedor va ser de 26.11, a un ritme de 3'15. El segon classificat va ser Salva Gomar, que va aturar el cronòmetre en 26.20 i el tercer en creuar sota l'arc de meta va ser Juanra Pous, amb una marca de 26.32.

En dones, la millor va ser la veterana Karem Faus, amb un temps de 31.02, la segona plaça va ser per a Patricia López i el tercer lloc va ser per a Carmen Sala.