Victòria contundent del júnior masculí del CB Joventut Xàbia davant CB Guardamar (84-53)

01 de març de 2019 - 00: 17

Victòria contundent per a l'equip júnior masculí del CB Joventut Xàbia contra el CB Guardamar del Segura pel resultat de 84-53. Triomf que serveix per consolidar la quarta plaça a la classificació. Significar que l'equip visitant es va presentar amb només cinc jugadors i malgrat això van saber estar en el partit fins que les forces els van acompanyar.

El Joventut Xàbia sabia que es jugava un partit important ja que jugava contra un rival directe per la lluita de la quarta plaça. Els-negres van eixir molt decidits des del principi a per la victòria i en un tres i no res es van col·locar 9-2 en els primers dos minuts de joc.

Després d'unes pèrdues de pilota locals i un mal tancament de rebots defensius van fer que els visitants es posessin per davant 12-13. Un última empenta del Joventut els va permetre un parcial de 8-0 arribant al final del primer quart amb el resultat de 20-13.

El segon quart va començar amb els dos equips molt relaxats i jugant amb possessions llargues. A partir del minut 6 d'aquest quart el CB Joventut Xàbia va tornar a pujar la intensitat defensiva, pressionant en tot el camp. Amb bones recuperacions i bones cistelles de transició es va arribar a la major avantatge del partit en aquest moment 42-27 arribant així al descans.

Després del descans, els primers cinc minuts van ser devastadors per part local amb un parcial de 17-2. Va acabar el tercer quart amb un marcador de 58-43, el que va fer que els locals no es confiessin en excés.

En l'últim quart ja es va veure que el Guardamar no podia amb la intensitat dels jugadors que dirigeix ​​Jacobo Usabre, les seues forces els van dir prou, i van estar a mercè d'un rival que va seguir a màxima intensitat. El resultat final d'aquest quart va ser de 26-12, de manera que al final del temps reglamentari es va arribar amb la puntuació d'84-53.