Victòria ben treballada de l'noies cadet del J. Xàbia-Pizzeria Bacan a la Vila (44-60)

21 de febrer de 2013 - 00: 00

Partit complex el disputat en aquesta jornada per l'equip cadet del Joventut Xàbia. Els primers 5 minuts de partit les cadets xabiencs van jugar molt bé, ordenades i amb cap van saber obvan tindre un merescut parcial 2-10. Però a partir d'aquí, la cosa canvi. Les jugadores van eixir confiades i amb falta de concentració, que el rival va saber aprofitar i aconseguir un altre parcial 10-2, que desafortunadament va empatar el partit 12-12 al final del segon quart.

Des d'aquest moment fins al final del sisè quart hi va haver un constant intercanvi de cistelles. Els nervis i sobretot falta de concentració de les xabiencs, els va impossibilitar jugar al seu joc. Les precipitacions només van aportar mals tirs i pilotes perdudes, el que sumat a errors en defensa, els va impedir allunyar-se del marcador. Així van arribar a falta de 15 minuts de partit amb un marcador 37-40.

No obstant això, les cadets van decidir posar-se les piles i tirar endavant el partit. Amb bones decisions, velocitat i millor defensa, van parar per complet l'atac de la Vila i amb bones transicions van ser anotant amb facilitat, allunyant-se del marcador fins arribar al final del partit amb una costosa victòria 44-60.

Aquesta situació reflecteix que les jugadores tenen veritable potencial individual i col·lectivament quan juguen amb cap, i que la manca de concentració i precipitació pot dificultar qualsevol partit.
Joventut Xabia Cadet Femení
Pel J. Xàbia-P. Bacan, jJugaron i van anotar: Andrea (13), Laura Silva, Silvia, Teresa (22), Maria Piles (5), Fàtima, Yasmina (2) i les infantils Laura Caselles (7), Emilia (8) i Inés (3).