Víctor Fernández va ser el millor de Veterans B a la 'II Milla Urbana de Dénia'

19 de novembre de 2019 - 11: 50

L'atleta, Víctor Fernández, de l' Club Atletisme Llebeig Xàbia, Va ser el millor de Veterans B a la "II Milla Urbana de Dénia", Que va van tindre lloc al carrer Marqués de Campo. A la disputa de la prova de Veterans B i C masculina, la van seguir quatre carrera més i com a colofó ​​va van tindre lloc la cursa categoria Elit. El domini en aquesta categoria, des del mateix inici, va ser de Víctor Fernández, que es va posar al capdavant de la mateixa. Va entrar en meta amb un temps de 5.14 per davant d'Alberto Riera de l'CA Badia de Palma que va fer un registre de 5.35 i d'Ignacio González de l'CA El Far de Cullera que va realitzar una marca de 5.43.

A l'igual que en la primera edició, la prova Torneig Terra de Retrobament, Que organitza la Fundació Baleària, Va comptar amb la presència de molts atletes, sobretot de base, arribats de les illes d'Eivissa i Mallorca.

La matinal atlètica va reunir molts curiosos i aficionats a l'atletisme en el marc incomparable que és la artèria més important de la ciutat. Les primeres curses que es van dur a terme van ser les de Barrufets, els més xicotets per anar pujant categories. La primera part del matí va acabar amb les milles de categoria cadet. Posteriorment va van tindre lloc la cerimònia de lliurament de trofeus.