Ple de podis de l'CD Montgó Xàbia al 'Campionat Nacional Base de Gimnàstica Artística'

15 2019 abril - 11: 11

Aquest passat dissabte, 13 d'abril, es va celebrar a València el provincial del Campionat d'Espanya Base de Gimnàstica Artística masculina en el qual va participar el Club Esporteu Montgó Xàbia amb la competició de sis gimnastes. Els participants xabieros van obvan tindre immillorables resultats.

Basant 1 (8 anys) competia Jasper Cullis que va obvan tindre plata en anelles, paral·leles i barra i or en terra, salt i poltre amb arc, amb aquests resultats es va proclamar Campió provincial.

Basant 3 (11 anys) participaven: Joan Rojas, Rafa López i Adrián Larrosa. En aquesta categoria, la més concorreguda de la competició, els resultats van ser:

-Rafa López, segon en salt i segon en barra, proclamant-se així tercer provincial.
-Joan Rojas, primer a terra, primer a bolet, segon en anelles, tercer en barra i en la general va ser Subcampió provincial.
-Adrián Larrosa, primer en paral·leles, primer a anelles, primer en barra, primer en salt i segon en poltre amb arc, amb aquests resultats es va proclamar campió provincial, copant els tres gimnastes del club xabiero, totes les places del podi de base 3 .

Basant 4 (12 anys) competia George Swaithes-Abass obtenint els següents resultats: Plata en salt i or en terra, anelles, barra, poltre amb arc i paral·leles, convertint-se en campió provincial.

Basant 5 (13 anys) competia Toni Sart i els seus resultats van ser: Segon en anelles, terra, poltre amb arcs i paral·leles i primer en salt i barra, proclamant-se campió provincial.

Des del club agraeixen als seus entrenadors, Alejandro Castañeyra, Yamil Castañeyra, Alejandro Gil, Rimma Khairulina i Anouk, ia tots els xiquets per aquests magnífics resultats.