Diversos atletes del CA Llebeig al 'Top 10' de les proves del cap de setmana

10 de novembre de 2021 - 10: 15

Els atletes del Club Atletisme Llebeig van participar en diferents proves el cap de setmana passat aconseguint molt bons resultats. D'una banda, al Cross Ciutat de Benicarló (Campionat Autonòmic per equips), el equip Sub 12 masculí format per Reuben Hunter, Pablo Sapena, Kike Devesa i Edu Crespo aconseguien la 5a plaça.

El equip Sub 16 femení format per Celia Fornés, Anaia Collinson, Laura Crespo, Ainara Sapena i Inés García aconseguien la 6a plaça.

Per la seua banda, María Devesa i Edurne Mata corrien les seues respectives proves de forma individual fent molt bones carreres.

En la secció de triatló, els atletes del Llebeig van estar lluitant a Castelló de la Ribera a les tres seccions i participant a la lliga de clubs aconseguint la sisena posició de Segona Divisió.

Pel que fa a la secció de muntanya, els corredors del Llebeig van participar en les proves de Xaló i Montanejos. Al Trail de Montanejos, de 15 Km i +600m, celebrat el dissabte, van estar Vicky Bolufer i Javi Fernández. Fernández va registrar un temps de 1:28, sent 6è veterà i 16è de la general absolut. Bolufer va parar el crono en 2:21, sent la 39a veterana.

Diumenge, la cita va ser al Trail Bernia Moscatell Xalò de 21Km +1100m i 15Km +550m, una prova exigent, amb trams molt tècnics i espectaculars panoràmiques de la comarca. Hi van participar Ignacio Cardona que va ser subcampió de la prova de 21km i 2º veterà. A més, l'equip Llebeig va aconseguir la tercera posició per equips masculí, amb un temps de 02.

Per atletes, Isaac Díaz va fer un temps de 2:33:21, finalitzant 9è de ​​la seua categoria i 20 de la general. Juanjo Vallés va creuar la meta en 2, entrant el 43 de la seua categoria i 22 de la general. Cristian Monzó va fer un temps de 13:32:2, finalitzant 54è de la seua categoria i 24è de la general. El temps d'Álex Gayà va ser de 6:46:2, finalitzant 59è de ​​la categoria i 45è de la general. Marisol Català va acabar la cursa en 19, acabant la sisena de la categoria i 58 de la general. Ferrán Bernat va fer un temps de 3:35:26, finalitzant 129 de la categoria i 3 de la general i Miriam Moritz va realitzar la prova de 45km a 22:56:156, finalitzant 15 de la categoria i 2 de la general.

En la Cursa Solidària a Marxa Contra el Càncer a Ondara també van estar presents cinc atletes més del Llebeig:

Juan Gallego va ser 8è de la categoria i 44 de la general amb un temps 17:40, Fernando Serrat va acabar en 19:51 i va ser 27 de la categoria i 91 de li general, Yunqiao Thompson va finalitzar en 21:04 i va ser 3a de la categoria i 117 de la general, José Font va acabar la cursa en 21:12, va ser 31 de la categoria i 118 de la general i Ángeles Llidó va fer un temps de 23:16, sent 12 de la categoria i 183 de la general.