Vanessa Llobell i Raúl Rodríguez campions provincials d'atletisme

30 de gener de 2013 - 00: 00

Els atletes de l'escola del CA Llebeig Xàbia, Vanessa Llobell i Raúl Rodrigues vénen de proclamar-se campions provincials d'atletisme, en categoria infantil.

Aquests campionats provincials es van celebrar a la pista d'atletisme de Dénia, amb una bona temperatura i amb molt de sol. El pitjor de la jornada va ser el vent que va bufar amb intensitat, això va fer que les marques quedessin invalidades com a tals. Aquesta circumstància va restar pressió als atletes que tan sols van haver de preocupar d'aconseguir les millors places possibles.

Al matí van van tindre lloc les proves en què van competir els atletes més joves del club, la resta va haver d'esperar fins a la jornada de vesprada.
La jornada es va iniciar amb la prova dels 2.000 metres infantils, amb la participació de Vanessa Llobell i de Maria Colomer.

Va ser la xabienc, Vanessa Llobell qui des de l'inici va llançar la carrera, amb un fort ritme. Ràpidament, es va destacar del grup permetent-li entrar la primera per la línia de meta. Aconseguint el títol de campiona provincial en aquesta distància.

La seua companya, María Colomer va realitzar una cursa excel·lent, aguantant el ritme de la segona i tercera classificada. Va acabar la prova en una meritòria tercera plaça en un ajustat esprint.

A la vesprada, va participar Raúl Rodríguez i Reece Asik en la carrera dels 3.000 metres. Una prova que va estar clarament dominada pels atletes de Xàbia. Raúl va ser primer i per tant campió provincial, mentre que Reece va ser segon.

També va destacar l'atleta, Oliver Asik qui acabo segon en una de les proves més complicades, el 800. Cal destacar a Laura Torné que va ser quarta en la prova dels 1.000 metres ia Marina Espinós que en aquesta mateixa cursa va ocupar la vuitena plaça.