Un gol d'Omar Cortés va tirar per terra l'esforç del CD Xàbia (1-0)

13 d'octubre de 2019 - 10: 43

El CD Xàbia va sumar la seua tercera derrota de la temporada en caure al camp la Solana de l'Olleria per 0 a 1. L'únic gol del partit va arribar a falta de tres minuts per al final obra d'Omar Cortés. Aquest gol va tirar per terra la feina feta durant tot el partit per un equip que va buscar manvan tindre la seua porteria a zero però que no ho va aconseguir.

El joc durant la primera meitat va estar igualat, la primera ocasió clara la va van tindre Guerrero, qui va donar un cop de cap que va marxar fora per molt poc. Posteriorment la va van tindre el conjunt local, quan Omar Cortés va disparar per dalt del travesser. Una altra bona ocasió la va van tindre Kevin Llario però el porter visitant Edu Samblás va respondre amb una gran intervenció.

Abans d'arribar al quart d'hora de joc, va arribar la jugada polèmica, la banqueta visitant va protestar un possible penal sobre Cristian. L'àrbitre no ho va estimar així i va ordenar que seguís el joc. Al minut 22, Kevin Llario va tornar a rematar sobre el marc visitant, l'esfèric va eixir desviat.

Els minuts van anar passant sense que cap dels dos equips manés sobre l'altre. El defensor de el CD Xàbia, Paolo va intentar una rematada complicat que no va trobar premi. A la recta final del xoc va arribar l'ocasió més clara, va ser quan Kevin Llario es va jugar l'un contra un davant Edu Samblás, el porter visitant va fer un píe prodigiós que va desviar la pilota. Amb l'empat inicial es va arribar al descans.

A la segona meitat, els entrenadors van enviar als seus equips màxim rigor defensiu, van pressionar molt al seu rival i amb prou feines va haver-hi buits per on penetrar a les defenses rivals. El conjunt de la Marina Alta va poder marcar quan Paco va executar un cop franc en el que va obligar al porter local Cerdà a estirar-se per enviar l'esfèrica a córner.

A la recta final del xoc van arribar noves ocasions per les dues formacions. Al minut 81, Guillem va enviar un centre enverinat sobre el marc d'Edu Samblás que ningú va encertar a rematar. Poc després la va van tindre l'equip que dirigeix ​​Juan Carlos Signes, Guerrero va disparar però el seu tir va ser frenat per Vidal impedint que fos a porteria.

Al minut 87 Albiñana va oferir una gran assistència a Omar Cortés, que després de guanyar l'esquena a la defensa, va superar amb un subtil rematada al porter visitant. Tot la banqueta visitant va demanar posició il·legal del davanter local. El partit va concloure amb el llançament des de la frontal de l'àrea d'un cop franc, Panucci, el va llançar fora per molt poc.

Després dels dos partits jugats com a visitants, el CD Xàbia es queda amb 10 punts en la classificació abans de rebre en la propera jornada al Énguera.