Un mal últim quart va condemnar a les sèniors del CB Joventut Xàbia a Pego

20 d'octubre de 2016 - 00: 00

Les noies sèniors del CB Joventut Xàbia trigaran a oblidar el que ha passat al pavelló Ausiàs March de Pego, on van caure per 46 a 39 enfront del CB Pego.

Les verdinegras van van tindre el partit molt controlat fins que va arribar al tram final del mateix. La baixada física en els minuts finals els va privar d'aconseguir un triomf que havien merescut en els tres quarts anteriors.

Les xabieras van començar molt centrades el partit aconseguint aturar el joc local amb un bon treball defensiu. A això es va unir el bon començament anotador d'Andrea Valero el que va suposar adquirir el seu primer avantatge important amb un 0 a 7. L'entrenador roig va tallar la sagnia del seu equip amb un temps mort. A la tornada a la pista les forces es van igualar tot i que les xabieras van acabar el quart amb 5 punts amunt, (8-13).

El segon parcial va estar molt entretingut amb els dos equips treballant molt bé cada atac. Les defenses es van mostrar molt permissives i això va facilitar que es anotessin punts. Un triple d'Andrea Valero sobre la botzina va permetre que el CB Joventut Xàbia marxés al descans amb avantatge, 23 a 25.

Partit CB Pego CB Joventut Xàbia

Després del pas pels vestidors les dues formacions van tornar fredes a la pista. Tot just hi va haver encert en els tirs, es van cometre molts errors fruit de la extremada precipitació que van mostrar les jugadors d'un i altre equip. El parcial d'aquests deu minuts va ser molt escàs, 6 a 7.

Es va entrar en els minuts importants de la trobada amb tot per decidir, encara que l'equip dirigit per Óscar Majordom va ser qui manava al marcador. Les pegolines van pujar la seua intensitat defensiva i van aconseguir frenar l'atac xabiero. Les locals van creure en poder guanyar el partit i es van mostrar superiors en els minuts finals del partit. Al final del temps reglamentari es va arribar amb victòria per al CB Pego per 46 a 39.

A les verdinegras la derrota els ha de servir per seguir progressant ja que per a moltes d'elles és la seua estrena a la categoria i el seu marge de millora és molt elevat. Durant la setmana estan preparant el seu pròxim partit en el qual tindran com a rival el CB El Verger, un rival que tampoc ha sumat triomf algun fins al moment. Aquest partit es jugarà dissabte a les 16 hores al pavelló Miquel Buigues.