Un gol de Guerrero li va valer a l'CD Xàbia per guanyar a Alginet (0-1)

11 de novembre de 2019 - 10: 25

Un gol marcat per Guerrero, a set minuts per al final de l'xoc, li va valer a l' CD Xàbia per guanyar a Alginet per 0 a 1. Un triomf que té el seu pes en or, ja que els de la Marina Alta han aconseguit encadenar 4 victòries seguides i es col·loquen a 3 punts de la promoció d'ascens.

La primera meitat de el partit no va ser bona, els dos equips es van dedicar més a defensar que a atacar. Cap d'ells va superar a l'altre en la línia medul·lar a causa de la pressió que es va exercir sobre el rival. Als jugadors els va costar molt connectar amb els seus davanters i quan ho van intentar, les imprecisions van provocar que tot just es combinessin pilotes.

Tot just va haver arribades a les àrees. En una d'elles, els locals van protestar un penal inexistent sobre Ferran. Després 45 minuts apàtics, els jugadors es van retirar als vestidors.

A la segona meitat, l'equip que dirigeix ​​Juan Carlos Signes va fer un pas cap endavant; va eixir disposat a resoldre com més aviat millor el partit, va prendre la iniciativa en el joc, creant perill amb arribades per ambdues bandes, davant d'un Alginet que va defensar amb un bon ordre.

Amb el pas dels minuts, i després de refrescar el seu equip amb els canvis, els de Signes es van apoderar de la pilota i Guerrero va van tindre la seua primera clara ocasió de gol que no va encertar a resoldre en un mà a mà amb el porter local. La replica de l'equip de la Ribera va arribar quan un dels seus davanters va estavellar la pilota a la fusta de la meta defensada per Edu Samblás.

El temps passava, el domini de l'Xàbia augmentava per moments, però el gol no arribava. Una situació que va crear certa ansietat en els matalassers. Al minut 83, després d'un servei de córner, va ser Guerrero qui va rematar a l'fons de la xarxa de l'equip valencià. El Xàbia per fi, després de dominar en el joc, també va dominar el marcador.

Restava poc temps per arribar a al final i els visitants van saber defensar l'avantatge adquirit. El Alginet va van tindre l'empat a prop, encara sort, que Ayoze, el lateral de l'Xàbia, va treure la pilota en la mateixa ratlla de gol.

A la fi de la trobada es va arribar amb el 0 a 1 marcat per Guerrero, el que deixa a l'equip matalasser a prop dels llocs de promoció d'ascens abans de rebre el proper diumenge a el líder, el Carcaixent, en un partit on els dos equips es juguen molt.