Triomfs per al cadet Masculí del Joventut a Pego i Oliva

31 de gener de 2013 - 00: 00

El primer dels dos partits que va haver de disputar el passat cap de setmana el Joventut Xàbia Pizzeria Bacan ho va saldar amb un triomf a la pista del Pego per 64 a 79.

El començament del partit va servir per a un constant intercanvis de cistelles, així i tot, l'equip visitant va marxar al descans amb un avantatge de 14-17.
Ja en el segon quart, el Joventut Xàbia, va mostrar el seu potencial i la seua superioritat tant tècnica com tàctica, ajudats per les recuperacions de pilota, assoliment al final del temps el seu primer avantatge seriosa, (32-45).

La segona part, lluny de relaxar-se, l'equip de Xàbia va manvan tindre el mateix ritme per no van tindre sorpreses al final del partit. 14-19 va ser el parcial.

En l'últim quart, l'equip es va dedicar a reservar forces per al difícil trobada del dia següent en terres valencianes contra l'equip local Oliva.

Aquest últim quart va servir per maquillar el resultat, amb un marcador final de 64-79
Van jugar: Richard (15), Jose Antonio (3), Rubén (9), Simón (8), Jose (8), Isaac (20), Adrián (2)

En el seu partit jugat a Oliva també els xabiencs van eixir airosos en guanyar per 58 a 69.
Joventut Xabia cadet masculí B

Altres marcadors dels equips base del Joventut-Pizzeria Bacan van ser els següents:
En categoria cadet Femení, resultat demolidor per a les noies del Joventut Pizzeria Bacan que van derrotar a l'equip de La Encarnación per 7 a 49.

En categoria Infantil l'equip del Joventut P. Bacan de nois va caure a la pista del Benidorm Negra per 51 a 46. Mentre que l'equip femení va ser aclaparat en la seua visita a Pego on va caure per 70 a 29