Triomfs dels ciclistes de l'Xabia 's Bike a Xaló i La Xara

12 2017 abril - 01: 00

En Xaló es va disputar una nova prova del Circuit BTT de les Comarques Centrals, On la majoria dels ciclistes de l'equip Xabia 's Bike-Visauto van estar participant. El Club Ciclista de Xaló va preparar un recorregut de trenta-un quilòmetre ple de sengles revirades i tècniques on l'equip va gaudir al màxim.

Adelino Moll y Alicia Margalejo es van alçar amb la victòria en la general masculina i femenina respectivament. A més, hi va haver triomf per a Dani Cepa en categoria Máster40, per Tomàs Miralles, En Sub23 i per Óscar Mestre en Elit. També, David Santacreu i Àlex Seguí van pujar a podi com a segon Sub23 i tercer Máster40 respectivament. Moisès Espinos es va classificar com a vuitè Máster30. Amb tot, el Xabia's Bike - Visauto va ser el millor equip de la jornada i Dani Cepa continua líder de la general absoluta.

Lliga Cema BTT a La Xara

En el mateix matí, es va celebrar a la Xara, una nova cita de la Lliga CEMA on l'Escola de l'Xabia 's Bike-Visauto també va copar tots els podis. Els nois van gaudir d'un magnífic traçat i un ambient sensacional entre les xicotetes promeses de futur ciclisme de muntanya.

En categoria Principiant, la victòria va ser per a Marc Puig acompanyat per Danielis Kaseta com a segon classificat i on Marc Pineda va ser sisè. Triomf de David Ivars al qual va acompanyar al podi, Miguel Sifre com a segon en categoria Infantil. Finalment en Alevins, Andreu Aibar va ser segon en meta i Dani Cepa quart.

La propera setmana l'equip aprofitarà els dies festius per a realitzar entrenaments de qualitat i preparar els objectius vinents.