Triomf treballat dels juvenils del Club Handbol Xàbia davant el Vila Blanca Altea (22-16)

05 de febrer de 2019 - 00: 10

L'equip juvenil del Club Handbol Xàbia va vèncer en el partit de tornada disputat al Pavelló Miguel Buigues de Xàbia a Vila Blanca Altea per 22 a 16. Ja en el partit d'anada, jugat a Altea, el triomf va ser per a la formació xabiera per 27 a 32. En aquesta ocasió, el tècnic xabiero va optar per donar minuts a tres jugadors de categoria cadet i això es va notar durant la trobada.

La primera part, amb una defensa ordenada i un porter molt concentrat, es va aconseguir que a falta de cinc minuts per al final, els de Altea només haguessin anotats dos gols en el seu marcador. Amb l'objectiu que participessin tots els jugadors durant el partit, hi va haver nombrosos canvis i es va arribar al descans amb un curt 9-4.

La segona meitat va ser més disputada i amb nombroses targetes, fins i tot roges i expulsions que en certa manera van deslluir el joc. No obstant això, la superioritat dels xabieros sempre va estar per davant. Davant tal avantatge en el marcador, el tècnic local va optar per anar provant situacions de joc de cara a propers partits. Va haver-hi jugadors que van canviar la seua posició habitual com un assaig per a la temporada vinent.

Al final del temps reglamentari es va arribar amb un marcador de 22 a 16, que va ser un fidel reflex del que s'ha vist sobre la pista de joc. Els de Xàbia van disputar un dels seus partits més seriosos i ordenats dels vist en aquesta campanya.