Triomf per als atletes de l'Llebeig en el Campionat d'Espanya de Trail Running

14 de setembre de 2021 - 13: 08

Aquest passat cap de setmana va van tindre lloc el Campionat d'Espanya Trail Running. Els atletes de CA Llebeig, Ana González i Nasio Cardona, cadascun en la seua categoria, van participar en la cursa i van aconseguir pujar a podi.

González, en la categoria Sub-20, va disputar el Campionat d'Espanya de Trail Running de Promoció a Canfranc, al costat d'un total de 32 atletes que competien en les categories Sub18 i Sub-20 i convertir-se en els primers campions nacionals. La xabiera va quedar tercera, per la qual cosa es va endur la medalla de bronze a Xàbia.

Per la seua banda, Nasio Cardona va aconseguir la segona posició en el Campionat d'Espanya Trail Running Pujada Vertical disputat a Palència. La eixida va ser des Cardaño de Arriba i va transcórrer per senders i pistes que van permetre als atletes buscar ritmes ràpids. La segona part de carrera va ser un circuit més tècnic en el qual la velocitat es va reduir dràsticament, mentre que les distàncies es van ampliar.