Triomf de la segona edició del 'Torneig Visauto de Golf' que va van tindre lloc aquest cap de setmana

08 de juny de 2017 - 15: 00

La segona edició del Torneig Visauto de Golf, que es va realitzar el passat 27 de maig a les instal·lacions de La Sella Golf, ha resultat tot un èxit. La participació i l'organització de l'esdeveniment van resultar del grat de tots els assistents. Ricardo Trigo va ser el guanyador del torneig a 1ª Categoria, mentre que Daniel Llull va ser el de 2ª categoria.

Els jugadors es van esforçar al màxim en aquest important torneig que permet arribar a la Final Nacional, que es produirà l'30 de juny al 3 de juliol a PGA Golf de Catalunya (Girona). Aquesta final comptarà amb els guanyadors de les dues categories d'un total de 25 tornejos realitzats al circuit MercedesTrophy 2017.

La modalitat d'aquest torneig va ser Stableford, composta per un sol recorregut de 18 forats en dues categories, i que va reunir en aquesta ocasió a 100 jugadors. Els resultats van ser:

-1º Classificat 1ª categoria: Ricardo Trigo (40 punts)
-2º Classificat 1ª categoria: Juan Vicent Company (39 punts)
-1º Classificat 2ª categoria: Daniel Llull (42 punts)
-2º Classificat 2ª categoria: Katharina Fechner (40 punts)

Per si fos poc, TaylorMade premi a Lucia Quick i Marc Quick amb un sandwedge última generació, pel seu triomf al Drive més Llarg Femení i al Drive més Llarg Masculí, respectivament.

Rafael Pastor va ser el guanyador del premi a la bola més propera, organitzat per Garmin, i va rebre un rellotge GPS model aproach S6. D'altra banda, Adidas va obsequiar al guanyador del premi a la Bola Més Propera, sent Paul Glennie el guanyador d'un fabulós parell de sabates model Adipure Flex WD.

Un any més, l'Smart Fortwo amb el qual la marca Smart premia la seua forat en un no va ser lliurat ja que, encara que hi va haver diverses boles que van quedar a prop, cap va arribar a ser embocada d'un sol cop.

Els jugadors van passar una agradable jornada, en la qual van brindar amb Cava Villa Conchi després del torneig. Després del lliurament de trofeus, van gaudir d'un fantàstic sorteig replet d'articles d'última generació de TaylorMade i un deliciós còctel que va encantar als assistents.