Triomf de Nasio Cardona al 'Almedia Trail' de Callosa d'en Sarrià

15 de gener de 2020 - 07: 08

L'atleta xabiero, Nasio Cardona, va ser el triomfador en el Almedia Trail de Callosa d'en Sarrià, amb un temps de 2: 04.09. Als seus 45 anys, Cardona seguix demostrant el seu enorme potencial sortint al màxim en cadascuna de les proves en què participa.

En aquesta ocasió, sobre un recorregut de 24 quilòmetres, va van tindre una bonica lluita amb Frank De la Cruz. Amb aquesta victòria, l'atleta de l' Club Atletisme Llebeig Xàbia es manté a l'capdavant de la classificació general de l' Circuit de Curses de Muntanya de la Marina Alta.

El segon en creuar l'arc de meta va ser Frank De la Cruz, que ho va fer 9 segons després Nasio Cardona. La tercera plaça al podi de la classificació general absoluta va ser per a Pedro Martínez.

Cal destacar la bona actuació que va van tindre Eduardo Vallès, que va entrar al lloc 35 de la general, millorant la seua mitjana per quilòmetres de l'any passat en 10 segons. Vallès va acabar amb un temps total de 2: 34.33.