Triomf de José Mª García i Isabel Ferrer a la 'XIV Cursa Popular a Teulada'

20 2016 abril - 00: 00

Els atletes, José Manuel García i Isabel Ferrer, de l'Club Altetismo Llebeig Xàbia, van ser els triomfadors de la "XIV Cursa Popular a Teulada", Cinquena prova del Circuit a Peu Marina Alta.

Una cursa que va congregar prop de 1.500 atletes que van cobrir un dur traçat de 10 quilòmetres. La prova es va fer incomoda per als corredors ja que el recorregut combinava pujades i baixades alguna cosa que va obligar a mesurar molt bé les forces.

Igual que va succeir en les anteriors carreres als pocs metres de donar-se la eixida es va formar un grup en el qual van estar els homes més poderosos del Circuit. Junt a García van viatjar en aquest paquet, Younes, Cabezas, Gimeno i Durá. Aquest grup poc a poc va anar obrint forat prenent uns metres d'avantatge sobre un altre més nombrós on eren, Ruiz, Jimenéz, Pérez i els xabieros, Víctor Fernández i Toni Soler entre d'altres.

José Manuel García entrant a meta

A la part final de la prova la qualitat de José Manuel Garcia va tornar a demostrar-se ja que el seu fort canvi de ritme no ho va poder aguantar ningú dels seus companys i es va plantar en solitari a la línia de meta. El seu temps va ser de 34 minuts i 4 segons. El segon a arribar va ser Joan Gimeno a onze segons del guanyador i la tercera plaça va ser per Moha Younes que va entrar 25 segons després del vencedor.

En categoria femenina no hi ha qui pugui amb l'atleta del CA Llebeig Xàbia, Mª Isabel Ferrer tornar a ser la millor amb un temps de 39 minuts i 40 segons per davant de Maxine McKinnon que va entrar 11 segons després i la tercera plaça va ser per a la xabiera, Cristina Roselló amb una marca de 41 minut i 18 segons.

La guanyadora Mº Isabel Ferrer al podi

Entre els atletes més destacats del Club Atletisme Llebeig van estar, Víctor Fernández, que va ser segon en Veterans B, Toni Soler que va acabar en el sisè lloc en la categoria sènior i Adrián Hadri que va acabar catorzè d'aquesta mateixa categoria. La fèmina Eva Escortell es va quedar a un pas de pujar al podi ja que va acabar en la quarta plaça de la categoria sènior.

Després de cinc proves puntuables al Club Altetismo Llebeig seguix ocupant el segon lloc en la classificació per equips per darrere del Club Altetismo Quilòmetre 42.