Triomf de Cristina Roselló en el 'Triatló La Rioja 2019'

18 de juny de 2019 - 09: 56

La triatleta, Cristina Roselló, Va aconseguir la victòria en el Triatló La Rioja 2019 en categoria femenina, arribant amb més de 3 minuts a meta sobre la segona classificada, Ana Revilla i va avantatjar en 6 minuts a Sonia Parent que va acabar en la tercera plaça.

La xabiera, en aquesta prova de mitja distància, va haver de recórrer un primer segment de natació sobre una distància de 1.900 metres del que va obvan tindre un temps de 31.11, sortint en quarta posició de l'aigua.

La victòria per Cristina Roselló es va forjar en el segon segment de ciclisme. Sobre un circuit de 90 quilòmetres, l'esportesta de Xàbia va marcar el segon millor temps amb 2: 42.33. Va realitzar una gran transició i inici l'últim segment de carrera a peu al costat d'Ana Revilla.

Les participants van haver de recórrer un circuit de 7 quilòmetres, al que van donar 3 voltes, fins a cobrir els 21 quilòmetres. La xabiera va estar molt bé i va marcar un ritme que no van poder seguir la resta de companyes. El temps realitzat en el segment de carrera a peu va ser de 1: 33.27. La xabiera, representat al Club Triatló Claveria de Móstoles, va ser la vencedora amb un temps total de 4: 53.12