Triatletes de Xàbia van participar en el Duatló de Vall d'Uxó

09 2014 abril - 10: 41

El Club Atletisme Llebeig Xàbia és un club pluridisciplinar i això es veu setmana a setmana amb la seua participació en diverses competicions. Els atletes de triatló que estan a l'espera de l'arrencada de la temporada estan realitzant duatlons per anar agafant la forma.

Fins a la població castellonenca de la Vall d'Uixó es van desplaçar tres atletes xabiencs; Víctor Froilán que defensa els colors del Club Xàtiva, Eduardo Monfort i Pepe Bolufer del Club Atletisme Llebeig Xàbia. Els tres van donar de si el màxim que tenia i van competir a un gran nivell, a més de divertir-se.

La competició va van tindre un gran nivell, per això malgrat realitzar una gran prova cap d'ells va van tindre opcions d'aconseguir el pòdium. El primer sector va ser de 5 quilòmetres de cursa a peu. En el segon segment van haver de cobrir 22 quilòmetres en bicicleta i van completar la prova cobrint 2.500 metres de cursa a peu.

Víctor Froilán va acabar al lloc 36 de la general, 31 de la seua categoria. Eduardo Monfort va ser 87 de la general i 60 de la seua categoria i Pepe Bolufer va acabar en el lloc 111, i 72 de la seua categoria.