Treballada victòria de l'CD Xàbia davant la UD Alcúdia (3-1)

02 de desembre de 2019 - 07: 57

El CD Xàbia va vèncer a la UE l'Alcúdia per tres gols a un en un partit on els locals van anar de més a menys. De eixida, la pressió dels locals va ser determinant per marcar el primer gol. No havien transcorregut encara tres minuts, quan el nou fitxatge de l'CD Xàbia, Javi Hernández, que debutava, va ser determinant.

Amb una preciosa cua de vaca, Hernández es va desfer del seu marcador i el seu centre el va rematar Guerrero. La pilota va ensopegar en Miguel i es va introduir la pilota a la xarxa. Aquesta és l'anotació que va posar a l'acta el col·legiat, tot i que des de la grada semblava gol de Guerrero.

L'assetjament local continuava i en una jugada de murris, Pau es va aprofitar d'un servei de falta i el seu tir, després d'ensopegar en un defensa, s'estavella contra el pal. El partit es va igualar amb pilotes llargues dels visitants davant d'una defensa local avançada. Ja a les acaballes del primer temps va arribar el segon dels locals. Una pilota que Álvaro López cedeix a Javi, aquest deixa passar la pilota i Ramis defineix enganyant el porter visitant. Amb el 2-0 es va arribar a la mitja part.

La segona part va ser diferent. Només començar va escurçar distàncies l'Alcúdia en una gran rematada de cap de Toni que res va poder fer Edu. Va haver-hi uns minuts de confusió amb contínues arribades a ambdues porteries. La primera a les botes de Rafa que Edu realitza una gran aturada. Un minut més tard va ser Javi Hernández que es va creuar tot el terreny de joc i sol davant Marc, el porter visitant, evita el gol, eren bons minuts de futbol per la incertesa de el marcador.

De nou, la pilota van tornar a van tindre-lo als locals a la contra a les botes de Renzo, però el seu xut va eixir alt. El gol de la tranquil·litat va arribar en els minuts finals amb una jugada de geni i arpa d'Aldo, que quan va entrar a l'àrea va ser enderrocat. El penal el va llançar Paco i posar el 3-1 definitiu.

Cal destacar el debut al Xàbia de Javi Hernández que va ser decisiu en els dos primers gols amb sengles assistències i va poder inaugurar el seu compte golejador però el seu xut el va desviar Marc quan ja es cantava el gol. En els minuts finals es va embrutar el partit amb l'expulsió de Toni per doble targeta groga. Va ser un partit disputat fins aquests minuts finals en el que l'àrbitre no havia mostrat amonestacions.

alineacions

CD XÀBIA: Edu, Ayoze, Cristian, Paco, Aldo, Paolo, Ramis (Renzo, 65 '), Pau (Álvaro Bernáldez, 65') Álvaro López (Panucci, 76 '), Javi Hernández i Guerrero (Rubén Ortolà. 90').

UE L'Alcudia: Marc, Quintana, Edgard, Miguel (Ayoub, 65 '), Toni, Loren (Guille, 75'), Rafa, Sergio, Bisbal (Rafeta, 45 '), Víctor i Gerard (Mario, 60').

GOLS: 1-0, minut 3, Guerrero. 2-0, minut 39, Ramis. 2-1, minut 49, Toni. 3-1, minut 88, Paco de penal.

àrbitre: Emilio López Herrero, Enrique López i José Manuel Muñoz. Va amonestar Álvaro Bernáldez pels locals ia Rafa, Edgar, Sergi, Ayoub i a el delegat de l'equip i va expulsar per doble amonestació a Toni. Es va guardar un minut de silenci en memòria de l'avi de Javi Hernández.