Excel·lent actuació dels atletes del Club Atletisme Llebeig a Ondara

10 de novembre de 2015 - 12: 24

La supremacia dels atletes populars del Club Atletisme Llebeig es va tornar a posar de manifest en el "IV Gran Fons d'Ondara". Una prova d'15 quilòmetres en què van participar 445 atletes.

Youssef Ahatach al podi sènior

La cursa va van tindre en l'atleta ondarero, Sergi Soler el vencedor de la mateixa amb un temps de 53: 09. La segona plaça va ser per a Youssef Ahatach el CA Llebeig amb una marca de 53: 38. El tercer lloc va ser per a un altre atleta del club xabiero, Víctor Fernández amb un temps de 54: 00.

Víctor Fernández al podi de Veterans B

En la categoria femenina la vencedora va ser, Mª Isabel Ferrer que seguix imparable, aquesta dona guanya en totes les proves en què participa. El temps de la guanyadora en creuar la línia d'arribada va ser de 59: 44, una gran marca. Ferrer va entrar en el lloc vint de la classificació general.

La segona dona a arribar a la meta va ser una altra gran atleta, la veterana, Maxine McKinnon amb un temps de 1: 00: 57. La tercera plaça va ser per a la xabienc, Cristina Roselló del Multiesport Benitatxell amb un registre de 1: 06: 29.