Siro Piña costat de la Selecció Valenciana nou Campió d'Espanya de Camp a través en edat Escolar per Autonomies.

20 de març de 2013 - 11: 36

Es va disputar a les instal·lacions del Parc del Soto en Avila el Campionat d'Espanya de Camp a través en edat Escolar en unes condicions climatològiques d'allò més adverses amb fred, pluja i fang, però que no van impedir l'excel·lent resultat de Siro Pinya.

L'atleta de Xàbia amb un 8º lloc en la classificació individual, va contribuir a la consecució del Campionat d'Espanya per Seleccions i millorant considerablement la classificació del lloc 48 i quarts per Seleccions del passat campionat 2012 a la Corunya.

Siro Piña tanca així una gran temporada d'hivern, amb 2 Campionats d'Espanya per Equips i Seleccions en Cross i un quart lloc en el Campionat d'Espanya de Pista Coberta en la prova de 1000m.

L'atleta xabienc ens augura un sorprenent final de temporada a la competició de pista a l'aire lliure en què intentarà millorar les marques aconseguides l'any passat en les proves de 1000m amb 2: 38 i 1500 m obstacles amb 2: 34 i la participació en els campionats d'Espanya per Autonomies a celebrar al maig a Màlaga i el Campionat d'Espanya Individual en pista a l'aire lliure a Granollers en el mes de juliol finalitzant la temporada.