Siro a un segon del bronze en el Campionat d'Espanya Cadet en Pista Coberta en la prova de 1000m

14 de març de 2013 - 00: 00

L'atleta de Xàbia, Siro Pinya es va quedar a un sol segon de la medalla de bronze en la prova dels 1000 metres, corresponent al Campionat d'Espanya de Pista Coberta en la categoria Cadet. L'actuació de Siro va ser excel·lent, entrant en el quart lloc, quedant-se prop del pujar al pòdium.

Siro amb un temps estratosfèric de 2 '37 "54 va realitzar una gran carrera. Va aconseguir amb aquest temps la seua millor marca personal i millor marca autonòmica.
Cal destacar que el campió de la prova va batre el rècord d'Espanya en aquesta categoria, el que li dóna més valor al quart lloc aconseguit pel xabiero.

Aquest diumenge 17 de Març a Àvila, l'atleta xabienc, finalitzarà l'excel·lent temporada d'hivern amb la participació junt a la Selecció Valenciana en el Campionat d'Espanya de Camp a través. Una prova organitzada pel Consell Superior d'Esports i la Federació Espanyola d'Atletisme. Siro Pinya, espera finalitzar entre els llocs de cap a nivell individual i amb opcions de pujar al podi per comunitats, com ja va fer a Orpesa.