Setena victòria consecutiva del Benjamí del CB Joventut Xàbia

08 de març de 2019 - 00: 29

Amb el seu triomf davant el CB Ifach Calp per 39 a 15, el conjunt benjamí del CB Joventut Xàbia suma la seua setena victòria consecutiva que li serveix per consolidar la segona posició a la classificació.

En aquesta ocasió, els calpins res van poder fer davant el conjunt de Xàbia, que setmana a setmana demostra que no importen les absències de jugadors importants, ja que la fortalesa d'aquest grup és l'equip i tots aporten coses positives a la dinàmica del mateix.

Va començar el partit amb domini absolut de la situació per part xabiera, però sense ser capaços d'anotar cap cistella (9 llançaments sota la cistella fallats en el primer atac). Un temps mort de l'entrenador va posar les piles a l'equip, que després de les indicacions van anotar 8 punts consecutius, arribant al final del primer quart amb avantatge 8-1.

En el segon quart, el nou quintet en pista si va eixir endollat ​​i amb encert de cara al cèrcol, i la diferència entre els dos equips a poc a poc es va reflectir en el marcador. Després parcial de 16-2, el resultat va començar a ser més còmode per als verd-24-3.

Abans del descans, al tercer quart, l'equip va baixar el ritme d'anotació, anotant només 4 punts i guanyant el parcial per 2 punts, deixant el resultat al descans en 28-5. Amb el partit controlat, la segona part va servir per donar minuts a tots els jugadors, inclosos els prebenjamins de l'equip, que sempre donen la cara i lluiten al 100%, sent molt important això per a la seua formació, ja que juguen i entrenen amb infants s 2-3 més grans que ells.

El parcial de la 2ª part va ser de 11-10, cosa totalment secundari, ja que l'important va ser veure com l'equip seguix progressant i tots aporten el seu granet de arena en aquesta sensacional ratxa de 7 victòries consecutives, que els situa amb balanç de 10 victòries i 3 derrotes. Bona prova d'això és que en aquest partit els 10 jugadors disponibles van anotar com a mínim una cistella cadascun.