Segona victòria per als campions del futur del Joventut Xàbia en la lliga comarcal

07 de febrer de 2013 - 00: 01

Els més xicotets del club continuen amb el seu imparable creixement esporteu, i gràcies a això van collir la seua segona victòria de la temporada, no menys important que la 1ª, amb la qual veuen recompensat l'enorme esforç, il·lusió i dedicació que mostren dia rere dia en els entrenaments, tant ells com la seua entrenadora Irene Buigues.

Gran partit realitzat pels més xicotets del club que van obvan tindre la seua segona victòria de la temporada davant Poblets, (28-19).

Els benjamins del Joventut Xàbia van començar la trobada un poc freds i nerviosos, i encara que arribaven a cistella sense molta dificultat la manca d'encert cara al cèrcol no els va permetre anotar. Va acabar el quart amb un 1-6.

En el segon quart, els xicotets van eixir molt més motivats, coneixedors que el partit podia ser seu si estrenyien un poc en defensa i amb un poc més d'encert. I així va ser, un gran segon quart, amb un gran encert els va col·locar per davant del marcador amb un resultat de 14-8.

A la segona meitat del partit, van eixir igual de motivats i concentrats disposats a endur-se la victòria. Van seguir jugant a la mateixa línia, amb una bona defensa i millor encert van anar incrementant l'avantatge fins a un marcador final de 28-19.

Cal destacar, que el bon partit jugat no només es va reflectir en el marcador, sinó també a la pista, on es veien jugadors sense por, amb aptituds millorades i amb una gran il·lusió i ganes per jugar, cosa que no els falta mai.
benjamins
Van jugar i van anotar: Jordi (7), Rubén, Manel, Adrián, Julia (2), Jessica (2), Josep (14), Lluna, i Albert (3).