Es busquen voluntaris per al Granadella Trail 2020

04 de gener de 2020 - 11: 44

L'organització del Club Atletisme Llebeig Xàbia, A través de la seua secció de muntanya, Mountain Llebeig, de l' Granadella Trail 2020, va buscant voluntaris per ajudar al pròxim 2 de febrer al desenvolupament d'aquesta cursa de muntanya.

El particular recorregut que presenta aquesta prova fa que per cobrir tots els llocs de pas es necessiti a un bon nombre de persones, que es prestin a ajudar a l'organització. Sense aquests voluntaris seria impossible poder organitzar una cursa d'aquestes característiques.

Des del Club Atletisme Llebeig Xàbia han fet una crida per a tot aquell que ho desitgi pugui prestar el seu granet de arena per a l'èxit de la cursa.

L'expectació en aquesta cursa és màxima després d'haver estat alguns anys parada a causa de l'incendi sofert. Valgui com a referència que en tot just uns dies es van acabar els dorsals per als participants.

Alguns se l'han pres molt seriosament i, de fet, s'estan fent entrenaments grupals, com el d'aquest diumenge que a les 9:30 hores han organitzat al carrer del darrere de parc Pinosol per a aquells que vulguen conèixer el circuit que es van a trobar el dia de la prova.