Raúl Molina va participar en el 'VI Infinitri Half Triathlon Peníscola'

26 2018 abril - 07: 59

El triatleta, Raúl Molina Buigues, pertanyent al Club Tri-Llebeig Xàbia, va estar participant en la dura prova que va ser el VI Infinitri Half Triathlon Peníscola. Una competició que en aquesta edició va presentar grans novetats. Una d'elles va ser la zona de meta que es va situar a la Plaça Santa Maria dins el nucli antic de Peníscola, un dels escenaris on es va rodar la sèrie Jocs de Trons.

El primer segment de natació sobre 1.900 metres va discórrer al voltant del Castell de Peníscola. La novetat és que en aquesta edició es va nedar de Nord a Sud. En aquest sector, el xabiero va emprar un temps de 35: 04.

El segment de ciclisme sobre 90 quilòmetres va ser el mateix que en les anteriors edicions. Raúl Molina, en aquest parcial, va realitzar un temps de 2: 38.40.

El tercer segment de carrera a peu, que va van tindre una longitud de 21.100 metres va resultar dur i exigent sobre les cales del Parc Natural de la Serra D'Irta, Al qual se li va afegir una part del Passeig Marítim de la part nord de la població. Una part totalment plana que va permetre a alguns triatletes retallar temps. Molina va acabar aquest segment amb un temps de 1: 41.34.

Raúl Molina va acabar la prova en el lloc 219 de la classificació general absoluta, sent el 198 de la seua categoria, amb un registre total de 5: 00.08.

El vencedor absolut de la prova va ser Jordi Montraveta Moya que va realitzar un temps total de 4: 08.55. La segona plaça va ser per a Santi Martínez, amb un registre de 4: 12.22 i el podi el va completar Sergio Joan, amb una marca de 4: 14.16.

En dones, la classificació la va encapçalar Leonor Font, amb una marca de 4: 52.47, seguida de Cristina De la Torre amb un temps de 5: 09.44 i la tercera classificada va ser Clara Pastor, amb un registre de 5: 09.54.