Raúl Martínez, campió autonòmic sub13 d'optimist

04 de maig de 2022 - 11: 03

El regatista del Club Nàutic Xàbia, Raúl Martínez, s'ha proclamat campió autonòmic d'optimist en categoria sub13, després de l'última prova disputada a Santa Pola. Martínez va aconseguir ser el millor en aquesta categoria a les sis mànigues disputades en aigües de Santa Pola i es va colar entre els deu millors de tots els participants en dues.

També en categoria sub13, la Begoña Pérez-Manglano es va col·locar quarta a la classificació general de la prova. Mentrestant, Nando Puig va ser cinquè de la general amb dues mànigues en què es va situar com el millor de tots els regatistes, Mateo Carbonell 15, Carlota Gómez 21, Liam Woods 35, Mauro Poveda 41, Elena Pérez-Manglano 42, Arthur Baker 60 , Lewis McGregor 62, Pelayo Poveda 70 i Kevin Lenis 73.

rànquing autonòmic

Conclosa la temporada regular del calendari autonòmic d'optimist, els millors regatistes del Club Nàutic Xàbia són: