Cinquena derrota consecutiva per al sènior del CB Joventut Xàbia davant el CB Alberic (94 -62)

23 de novembre de 2017 - 12: 24

Les coses no estan sortint com estaven previstes i l'equip sènior del CB Joventut Xàbia està oferint un rendiment molt per sota del previst. L'equip ve de sumar la seua cinquena derrota consecutiva en caure a la pista del CB Alberic per 94 a 62.

Durant el primer quart, els xabieros van estar dins del partit, van aconseguir frenar la eixida dels locals i sobreposar-se a la inferioritat física. A falta de dos minuts per al final del quart, el tempteig era de 17 a 15. A partir d'aquí es van tornar a repetir els errors en l'equip que dirigeix Óscar Majordom. Pilotes perdudes i errors infantils els va portar a encaixar un 9 a 1 que va deixar el marcador en un 26 a 16 en finalitzar el quart.

En el segon quart, les coses, lluny de millorar per als verd-van anar a pitjor. Els locals van agafar el seu ritme de joc que va resultar impossible d'aturar per part visitant. A això es va sumar els errors no forçats dels xabieros, entrades a cistelles senzilles i tirs lliure. Tot això es va reflectir en el marcador ja que es va arribar al descans amb un tempteig de 50 a 29.

Segona part per oblidar

La volta a la pista no va significar cap canvi, els valencians, superiors en el joc interior, van castigar una i altra vegada al seu rival ficant pilotes als seus pivots. La manca d'intensitat defensiva va provocar atacs senzills per a ells. El tercer quart va acabar amb un marcador de 70 a 43, amb el que el partit va quedar sentenciat.

Els últims deu minuts de joc van ser dels anomenats "Escombraries", Els locals més relaxats davant un CB Joventut Xàbia que va despertar de la seua llarga letargia. Els de Majordom van gaudir de les seues millors minuts quan tot estava decidit, però almenys van aconseguir acomiadar-se del partit amb bon gust de boca. El resultat final va ser de 94 a 62.

Aquest dissabte, a les 20: 30 hores, el CB Joventut Xàbia rebrà el CNB Xàtiva, colíder de la competició amb motiu del programa que tancarà el Memorial Miguel Buigues, I en el qual intentaran rentar la seua imatge d'aquestes setmanes competint a un dels rivals més forts de la lliga.