Primers llocs per quatre joves atletes de el Club Atletisme Llebeig

22 de juny de 2021 - 07: 53

Aquest passat cap de setmana van van tindre lloc diferents competicions en què diversos atletes de Xàbia van mostrar el seu gran potencial.

Nerea Mata es va proclamar Subcampiona Provincial Sub-18 en 2000 metres obstacles superant el seu Millor Marca Personal, realitzant un temps de 9: 10.89.

En el Interprovincial Sub-14, Max Lawrence-Esteve va aconseguir el segon lloc en els 80 metres llisos a l'aturar el crono en 11.19. Per la seua banda, Marc García i Iván Gómez, van pujar a l'tercer calaix de podi cadascun en la seua respectiva prova. García va realitzar els 1000 metres llisos en 3: 01.64, batent així el seu Millor Marca Personal mentre que Gómez va fer els 80 metres tanques en 14.27.

En el Campionat Provincial de Proves Combinades Sub-12 (60 metres llisos, longitud i pes); Edurne Mata va aconseguir 624 punts posicionant així el lloc quinzè de la classificació. Edu Crespo va ser 25a amb 241 punts i Pau Sapena va ocupar el lloc 26 ° amb 222 punts. Tots van sumar punts per a l'equip de la província d'Alacant que va fer que es proclamaran Campions de l'Interprovincial.

I en la realització de controls, els tres atletes de Xàbia, Ainara Sapena, Joan Buigues i María Devesa van aconseguir batre el seu millor temps. Sapena va realitzar els 3000 metres llisos en 16.02.26, Buigues va parar el crono en 10: 57.63 i Devesa va fer els 500 metres llisos en 1:28:13 i en longitud la marca va ser de 3.49.