Primera derrota per al Vila Blanca-Club Handbol Xàbia a Petrer (28-20)

24 d'octubre de 2018 - 07: 59

L'equip juvenil femení del Vila Blanca-Club Handbol Xàbia va patir la seua primera derrota a la lliga en caure a la pista del pavelló Gedeó Guardiola de Petrer. Les locals es van imposar per 28 a 20.

Les noies que dirigeix Pep Ferro no van poder aconseguir la victòria diumenge al matí, contra un equip amb plantilla més llarga i amb un joc físic superior a les visitants.

L'equip de la Marina va començar amb algunes imprecisions, que van fer que les locals marxessin en el marcador fins de cinc gols. Van reaccionar bé les visitants que, a mitjans del primer temps, van tornar a igualar el marcador.

A la recta final del primer període, les locals van tornar a aprofitar d'alguns errors visitants en atac, el que els va fer marxar als vestidors amb una renda de dos gols. (15-13).

La profunditat de banqueta va ser clau

La segona part va seguir amb la mateixa tònica de la primera, amb diferències fins de quatre gols a favor de Petrer. Va tornar la reacció de les noies de Pep Ferro, que es van tornar a posar les a un gol. Però l'esforç físic els va passar factura, ia partir del minut vint, la profunditat de banqueta es va deixar notar, va provocar un joc de contraatac que va acabar deixant un marcador en un 28-20.

Malgrat aquesta derrota, la nota positiva és que no es va jugar bé i es va fallar molt de cara a porteria, jugant al nivell que pot arribar, es poden aconseguir bons resultats en aquesta temporada, tot i que l'equip siga de primer any.