Primer assaig positiu el CD Xàbia en pretemporada

29 de juliol de 2019 - 00: 42

El primer assaig a manera de partit per al CD Xàbia en pretemporada va ser positiu, ja que va vèncer per 8 a 0 a l'equip juvenil de Lliga Nacional del CD Dénia. La veritat és que la diferència en el marcador es va notar sobre el terreny de joc, ja que els juvenils deniers, amb tot just tres entrenaments i amb un equip en formació, van fer el que van poder davant un rival molt més rodat.

El tècnic blanc-Juan Carlos Signes ha apostat per diversos sistemes al llarg dels 90 minuts. De eixida, va col·locar una defensa de tres amb Ayoze, Cristian, Paolo, per davant d'ells; Marc i Pau que van ser els que van donar eixida a la pilota. En bandes, Paco i Renzo i com a homes més avançats, Roberto, Panucci i Bernáldez. Un equip molt ofensiu.

Molt aviat i sense temps perquè la feble defensa deniera es col·loqués sobre la taula que va ser el terreny de joc va arribar el primer de la vesprada obra de Panucci, que s'estrenava com a golejador, demostrant el seu olfacte de gol.

Cinc minuts més tard va ser Roberto qui va anotar el segon per als locals. A partir d'aquest moment, els xavals que dirigeix ​​Guillermo Santosjuanes van anar millorant el seu posicionament sobre el camp ia la formació local li va costar arribar amb més perill sobre el marc visitant. Amb el 2 a 0 se'n van anar els equips al descans.

A la segona meitat, el CD Xàbia va canviar a diversos jugadors i el sistema, passant a Marcos al centre de la defensa i donant el relleu a Pau a la línia medul·lar. Això va provocar que la maneta del joc local passés per les botes de Ferran i del jove Javi Bas. La incorporació del benisser, Álvaro, i Guerrero en atac, va donar més mordent a un equip que, a poc a poc, va anar marcant gols a un rival que físicament i moralment es va enfonsar.

En una picabaralla a la vora de l'àrea local, Ferran va ser expulsat deixant al conjunt xabiero en inferioritat numèrica que amb prou feines es va notar donada l'enorme superioritat d'un equip sobre un altre.

El xoc va acabar amb el 8 a 0 en el marcador, però més que el resultat el veritablement important per als tècnics és haver tret bones conclusions sobre el que s'ha vist sobre el terreny de joc. El CD Xàbia va demostrar van tindre un gran potencial encara que com és lògic, li falta encara coses per millorar.

En el cas del juvenil deniera cal advertir les dificultats que està tenint Guillem Santosjuanes a l'hora d'incorporar jugadors. Això fa que tingui per davant molta feina per aconseguir un bloc comxicotetiu que lluiti per la salvació.

Del que vist a Xàbia, el porter que va jugar d'inici sembla que tingui la qualitat suficient per defensar la porteria. El central Bata va ser un altre dels destacats junt al lateral Pesquera que va ratllar a un bon nivell.

De ben segur que el pròxim compromís que té el conjunt de Juan Carlos Signes no serà tan plàcid, ja que dissabte 3 d'agost, després de l'acte de presentació de la plantilla es mesurarà a la Nucia CF, equip que recentment ha ascendit a Segona divisió "B".