Podi per Toni Soler i Nizar Lakhlifi a la Volta a Peu a Beniarbeig

17 d'octubre de 2016 - 17: 37

Els atletes, Toni Soler y Nizar Lakhlifi, Pertanyents al Club Atletisme Llebeig Xàbia van aconseguir pujar al podi en la Volta a Peu a Beniarbeig. Soler va ser segon en la classificació absoluta i el millor en la categoria sènior. Mentre que Nizar va ser el tercer en creuar la línia d'arribada i el segon en la categoria sènior.

Podi de la categoria sènior

Aquesta cursa popular que serveix com a preparació per als atletes populars de cara a proves de més importància va resultar un complet èxit tant d'organització com de participació. L'esforç realitzat pel Club Atletisme Cap i Cua i el ajunt va van tindre la seua recompensa amb la gran festa atlètica viscuda al municipi.

La cursa es va posar en marxa i des del principi els atletes del club xabiero es van posar al grup capdavanter al costat d'una bona representació del Ondara Tri-Esport amb Sergi Soler al capdavant, el pegolí, Màxim Folqués o el denier Fran López. Aquests atletes van anar obrint forat entre ells i els seus més immediats perseguidors.

Sergio Torres vencedor de la Volta a peu a Beniarbeig

La prova d'una longitud de 10.000 metres es va decidir en la part final de la mateixa, quan Sergi Soler va efectuar un bon canvi de ritme que va sorprendre als seus companys de cap. Soler va ser el primer a creuar la línia de meta amb un temps de 35: 12. El segon va ser el xabiero, Toni Soler que va realitzar una marca de 35: 49. Un poc més enrere va entrar Nizar Lakhlifi amb una marca de 36: 12.

En fèmines la millor va ser la veterana atleta Pegolina, Carmen Sala, que va demostrar estar en un bon moment de forma ja que va vèncer amb molta claredat amb un registre de 42: 12. La segona plaça va ser per a Almudena Sánchez que va fer una marca de 45: 54. La tercera en entrar a meta va ser, Louise Ambler amb un temps de 46: 12.

Significar que en les proves per a les categories inferiors també alguns dels representants del Club Atletisme Llebeig de Xàbia van aconseguir pujar al podi.