Podi per a Nasio Cardona al 'Pego Trail 2019'

27 de novembre de 2019 - 13: 10

La cursa de muntanya de Pego, el 'Pego Trail', va ser la segona de les proves de l' Circuit de Trail de la Marina, En la qual hi va haver tres modalitats: 21 km amb 1.200 metres de desnivell positiu, 13 km amb 600 metres de desnivell positiu i un recorregut per caminants.

En la prova llarga, la de l'recorregut de 21km, l'atleta de Xàbia, Nasio Cardona, de el Club Atletisme Llebeig, va entrar en meta en la tercera posició de la general, sent el primer en la categoria de Veterans. El seu temps sota l'arc d'arribada va ser de 1: 53.50. Amb aquesta posició es col·loca com a líder de l' Circuit de Trail de la Marina, Després de les proves celebrades a Xaló i Pego.

Altres atletes de el Club Atletisme Llebeig que van prendre part en la prova dels 21 km van ser Miguel Buigues, Eduardo Vallès, Raúl Bover, Edu Crespo i Gina Virueña. Vallès va realitzar un temps de 2: 20.08, Miguel Buigues de 2: 31.30, Gina Virueña de 2: 50.51, Raúl Bover va acabar amb un temps de 03: 01: 08 i Edu Crespo va fer el recorregut en 03: 10: 05. A més, el Club Atletisme Llebeig va quedar tercer en la classificació per equips.

La tercera prova d'aquest Circuit de Trail de la Marina tindrà lloc aquest proper diumenge, 1 de desembre, amb la V Cursa dels Tres Tossals que se celebrarà a la localitat de Gata de Gorgos, a les 9 hores, amb la modalitat de 16 km i un desnivell positiu de 750 metres. A les 9: 05 hores es donarà inici als participants de la modalitat de caminants, en què el recorregut és de 12,5 km i té un desnivell positiu de 450 metres. Posteriorment, els menors, de 9 a 18 anys, recorreran 1,3 km en circuit pla.