Podi per Moha Rida, Youssef Ahatach i Víctor Fernández a Torrevieja

16 de desembre de 2019 - 11: 28

Els atletes Moha Rida i Youssef Ahatach van tornar a demostrar el seu enorme potencial i van pujar a podi a la VII Cursa Nocturna La Puríssima Torrevella-Salut 2019. Sobre un traçat de poc més 5.000 metres es va formar un grup capdavanter amb presència de Moha Rida.

En el primer quilòmetre, el ritme va ser molt alt tot i que es va córrer cap a dalt, el trio capçal format per Iván Hernández, un atleta d'un gran nivell, el polonès professional, Jarko Jarvenpaa i Moha Rida, de l' Club Atletisme Llebeig Xàbia van volar i van obrir un important forat sobre la resta de participants.

El ritme alt de carrera es va manvan tindre tot i que en diverses zones de l'circuit hi va haver girs de gairebé 360º que va alentir la velocitat dels atletes. En l'últim quilòmetre tot estava decidit, Hernández amb un excel·lent temps de 15: 01 va ser el primer a creuar la meta, seguit de Jarvenpaa amb 15: 08 i de l'Moha Rida amb 15: 21. Rida ho va intentar però no va poder atrapar el segon i va aconseguir una brillant tercera plaça, sent el millor de la seua categoria Màster A.

Cal destacar en aquesta mateixa cursa el quart lloc absolut de Youssef Ahatach, que va ser tercer en la categoria sènior que va entrar amb un temps de 15: 27. També va van tindre una excel·lent actuació el denier, Fran López que va ser onzè de la general i setè de la categoria sènior amb 16: 44.

Un altre dels que va ser el millor en la seua categoria va ser Víctor Fernández, que amb un temps de 17: 09, va pujar al més alt de podi en la categoria Màster D.