Diversos atletes de CA Llebeig Xàbia aconseguixen podi al 'Campionat Provincial de Cross'

20 de novembre de 2018 - 12: 04

Una àmplia representació de l'Escola d'Atletisme del Club Atletisme Llebeig Xàbia va participar en el III Cross Sant Joan, Campionat Provincial que va van tindre lloc el passat diumenge i en què van estar els millors especialistes de cadascuna de les categories.

Els atletes xabieros van van tindre una bona actuació tot i que cal destacar el primer lloc aconseguit per Maria Devesa en la categoria Benjamí femení que va arribar a meta en un temps de 1: 33, el segon va ser per a Marc García en Aleví masculí amb un temps de 3: 48 i el tercer lloc també en Aleví masculí va ser per a Iván Gómez que va entrar un segon més tard amb 3: 49.

En Prebenjamí masculí, el tercer lloc va ser aconseguit per Kike Devesa que va arribar a meta en 00: 30. Carlos González en Infantil masculí també va ocupar el tercer esglaó en entrar a meta en 05: 41.

Cal assenyalar que José Manuel García Barragán va quedar en el primer lloc en la categoria de Màster masculí amb un temps de 17: 05.

Un poc més enrere pel que fa a posicions van estar: En Benjamí Femení, Edurne Mata va quedar 16ª, i en masculí Eduardo Crespo 25º i Iker García quart. En la categoria Júnior Vicent Soldevila va quedar 14º. En infantil femení Laura Crespo va entrar a meta en el lloc 40º i Lluna Ortiz al 71º.

Izan Crespo va ser 17º en Infantil masculí i Nerea Mata 23ª en Cadet Femení. En Juvenil Ana González va ser 9ª i Ramzi Raisunni 20º. En Popular, José González va quedar en el lloc 22º.