Podi per Mª Isabel Ferrer i Carlos González a la 'XXVII Cursa a Peu a Raval'

10 de desembre de 2019 - 12: 59

Els atletes xabieros van ser protagonistes en la clàssica prova de la "Cursa a Peu a Raval" que va celebrar el seu vintè setena edició a Gandia.

En la categoria cadet masculina, Carlos González va ser el millor a l'entrar a meta amb un temps de 8.53, per davant de Salva Escrivà, que va acabar amb una marca de 9.59 i de Jaume Signes, que va ser tercer amb un temps de 10.10.

González va prendre el comandament des de l'inici de la cursa i el seu ritme no va poder ser seguit per cap altre atleta, amb el que va arribar amb molt avantatge a la meta.

L'altra protagonista de la prova va ser la Veterana A, Mª Isabel Ferrer, Qui a més, de ser la millor en la seua categoria, ho va ser de la classificació absoluta femenina. L'atleta de l' Club Atletisme Llebeig Xàbia va creuar l'arc d'arribada amb un temps de 36.52.

La segona plaça va ser per a Natalia Blasco amb una marca de 41.13 i la tercera en meta va ser Karem Faus amb un registre de 41.14.